Informatie over de abonnement en de geldigheidsperiode ervan bekijken

U kunt de licentiesleutel, de abonnementsperiode en andere informatie over uw abonnement bekijken.

Abonnementsinformatie kan worden bekeken als u de proefversie of een abonnement gebruikt.

Zo controleert u de abonnementsperiode van de licentie of het abonnement en bekijkt u gedetailleerde informatie:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik op de onderste tabbladbalk op Profiel .
  3. Tik in het gedeelte met uw abonnement op info icoon.

Er wordt een venster geopend met abonnementsinformatie, inclusief licentiesleutel en apparaat-ID.

Als u een menuknop knop ziet in het gedeelte met uw abonnement, tik erop en selecteer Informatie over abonnement.